14.3.2023 18:33
PPS T16

Toimihenkilöistä sekä huoltajavuoroista

Joukkueeseen tarvitaan toinen JOUKKUEENJOHTAJA sekä otamme käyttöön kiertävän huoltajavuoron!

Joukkueen kasvaessa on äärimmäisen tärkeää, että tapahtumissa kuin myös harjoituksissa on riittävästi toimihenkilöitä. Joukkueemme kaipaa ennen kaikkea huoltajia joista on valtava apu, kun tytöt ovat vielä aika pieniä. Tapahtumiin tarvitaan enemmän aikuisia paikalle, jotta voimme varmistaa kaikille laadukkaan harjoitustapahtuman ja rauhallisen harjoitteluympäristön.

Huoltajien tehtäviin kuuluu mm:

- Kengännauhojen sitominen

- Tilanteiden/ lapsen rauhoittaminen

- Pitää vaihtopenkillä ryhmä kasassa ja pelaajat keskittyneinä peliin

- Avustaa valmentajan ohjeiden mukaisesti

- Kenttien rakentaminen ja purkaminen tarvittaessa

Ajoittain on ollut pientä rauhattomuutta harjoituksessa. Kun valmentaja joutuu harjoituksissa keskittymään toistuvasti yhteen pelaajaan, niin tällöin muut pelaajat joutuvat aina odottamaan tilanteen rauhoittumista ja kaikille arvokas harjoitusaika menee hukkaan.

Otamme nyt käyttöön kiertävän huoltajavuoron, jossa tapahtumakohtaisesti määritellään vanhemmista huoltajat aina vuoroin jokaiseen tapahtumaan pelaajalistauksen mukaisesti. Näin joukkueen toimihenkilötehtävät jakautuvat tasaisesti kaikille mukana oleville, ja toisaalta myöskään ei kuormita jatkuvasti yksittäisiä perheitä. Positiivinen puoli on myös se, että kaikki vanhemmat pääsevät mukaan toimintaan ja osallistumaan omien lasten kanssa harrastamiseen.

Lisäksi meidän joukkueen kasvaessa suuresti, kaipaisin rinnalleni apukäsiä eli toisen joukkueenjohtajan. Huhtikuussa alkaa kampanjointi uusien pelaajien saamiseksi ja tämä on tunnetusti parasta sesonkiaikaa jalkapallolle. Edellisvuosien tapaan seuraan odotetaan taas runsaasti uusia pelaajia keväällä. Tämä toinen joukkueenjohtaja olisi yhdessä valmennuksen kanssa vastuussa peleistä ja tapahtumista. Tehtävänä olisi mm. etsiä turnauksia, harkkapelejä ja koordinoida niihin liittyviä järjestelyitä. Tämäkin tehtävä on hyvin kohtuullinen ajankulun puolesta, kun tämä jakautuu parille tekijälle. Tähän saa seuralta sekä minulta täyden tuen tarvittaessa.

Olethan yhteydessä mikäli sinusta olisi meille tähän apu!

Kaikesta avusta jo etukäteen kiittäen,

Sara Helenius / Joukkueenjohtaja

sara.helenius@pakkalanpalloseura.fi

0443003415